lördag 11 oktober 2008

Hurra!

Jag klarade av att sätta in en alldeles egengjord bloggrubrik.

Fått ett


julkort gjort idag, i alla fall. Ett väldigt enkelt sådant. Har embossat snöflingorna,haft på hologram pulver, så att dom ska glittra.

I väntans tider



ja , så kan man nog se det när man väntar på paket. Alltid lika spännande. Tänkte bara lägga in ett par smakprov på några av papprena jag väntar på från, Nettans Scrapbooking4you.

Här är min allra första LO som jag gjorde, på en nybörjarkurs i Scrapbooking. Kursen hölls i Uppsala, på The Scrapbook Store. Vi var tre tjejer från mitt jobb som gick den. Det var jättekul, synd bara att tiden alltid har en tendens att gå för fort när man har kul.

Igår


var vi ner till Vero på middag. Vi hade det väldigt trevligt. Det blir ett väldans kacklande på oss, för ingen av oss är ju direkt den tysta typen. haha.
Så jag vill bara säga ett stort Tack, Vero.


fredag 10 oktober 2008

Till min krassliga vän



Vill jag bara ge en STOR STOR björn kram! Hon har varit sjuk i 2 veckor nu.:(
Och jag kan inte vara där hon är, för att ge en kram, så därför får hon en här, för att hon bor så långt bort ifrån mig.
Sköt om dig nu, hör du det? och se till att du tar det lugnt!
Du ska bara veta att jag tänker på dig och saknar dig och hoppas att vi ses snart.

Puss och Kram!

Nää,,


inte kom det några papper idag inte, jag som trodde att brevlådan skulle vara full.
Jag har beställt olika julpapper, från tre olika håll, beställde även några Magnoliastämplar. Det blev två tjejer och en kille, plus en med text på. Så här ser en av tjejerna ut.
Trodde att jag skulle få knåpa ihop något julkort i helgen, men jag får allt vänta till nästa vecka. Men, den som väntar på nåt gått, väntar oftast för länge. ;)

torsdag 9 oktober 2008

Gullunge!



Är bara tvungen att sätta in den här bilden på våran lilla gullunge, som inte är så liten längre, utan hela 8 år är han nu. Oj, vad tiden går fort.
Den här LO:n är bland dom första jag gjorde.

Lite mer...



...julpyssel jag har gjort, ja jag vet att jag är lite tidigt ute med sånt, men jag kan inte låta bli nu när det blir kallare och det är alldeles mörkt ute, redan vid sju tiden på kvällen. Måste hålla humöret uppe. Det finns inget roligare, som när det närmar sig advent och man får dra fram alla julsaker.
Ja, jag tar fram rubbet till 1:a advent (dock ej julgran) för att jag tycker att två veckor med julsakerna är alldeles för kort tid.:-)
Bilderna här visar "flaskslipsar", roligt att ha om man vill ge bort en flaska vin/glögg i present.

onsdag 8 oktober 2008

Papper,papper och ....


....och åter papper. Sent igår kväll gjorde jag en beställning på julpapper, så snart kan jag göra julkort. Åh, det ska bli så spännande när dom dimper ner i brevlådan. Betalade leveransen
nu på kvällningen, så det borde komma till helgen. Då blir det pyssla av, hihi.
Jag har faktiskt gjort ett julkort, så här blev det;
kortet är i storlek 15X15
Fler lär det bli här framöver.

Var ner till Vero med datorn under armen, nu på kvällen. Vi skulle hjälpas åt lite med bloggdesignen. Så nu kan jag lägga till bilder i allafall, det tycker jag är alldeles förträffligt bra, för nu lär det komma mer.

Nej, nu behöver jag nog min skönhetssömn, annars så säger huvudet ifrån imorgon.

tisdag 7 oktober 2008

Skapande

Herregud, det här med att göra blogg är ju hur roligt som helst. Det är ett skapande i sig.:)
kul kul. Man kan ju göra precis hur som helst, färger, bilder, ja jag är helt lyrisk, hihi.
Sidan kommer med all säkerhet att ändras MÅNGA!! gånger under resans gång. Innan jag hittar nåt som faller mig på läppen.
Jag kommer väl inte att ha tid att göra några kort, nu när man kan pula med det här.;)

På återseende!

måndag 6 oktober 2008

Ojdå!

NU har jag gått och "blivit med blogg" som det kallas i folkmun,;) steget hit har varit väldigt långt. Vi får väl se hur jag fixar det här.
Här ska jag försöka skriva om min favorit syssla, korttillverkning!!. Jag är helt såld på det.
Skulle kunna sitta och hålla på med det hela dagarna, om det gick, men man har ju ett arbete att sköta, också.;) och för att inte tala om familjen, så allt pyssel får ske under sena kvällar och helger, istället. Men det funkar det med.