lördag 25 oktober 2008

Kvällens...


..kort ser ut så här, den har jag gjort efter Veckans skiss, V42. Jag har hunnit skicka iväg en bild till dom med. Så på torsdag får vi se då om man kommer med. :) Man får alltid hoppas.

En STOR kram till er allihopa.
/Teija

Personlighetstest

Jag gjorde ett personlighetstest, å ja måste säga att det stämmer överens med mig, väldigt mycket. Ni som känner mig kan nog hålla med:)
Så här såg resultatet ut: Testresultat

Japp..

Det är lördag och då får man äta godis, köpte
lite godis till mig och älsklingen, när vi var iväg för att köpa till grabbarna. Jag älskar mest lakrits, men choklad går också ner. :) älsklingen han älskar dom rosa/blåa flaskorna och skumsvampar.
Nu är jouren slut, då kan jag slappna av. Håller på med ett julkort, efter en skiss så klart;)

På återseende! Kram

Nu så...

...kan jag lägga ut bilden på kortet som jag gjorde igår till Veros mamma, för vi det här
laget så har hon fått det. :) Grattis A-C !
Kram Teija

fredag 24 oktober 2008

Lite pyssel...




jo, lite har jag att komma med ikväll. Jag vill visa ett par saker som jag och mannen fick när vi gifte oss i somras, pyssel som är gjorda av våra vänner. Fruktansvärt fina grejer. :)
Den första är en lite ask, som har formen av ett hjärta. I slipsen och rosetten låg det ihop rullade pengar. Askens innehåll hade brorsans tjej knåpat ihop, hon hade klipp och klistrat allt. Så jäkla gulligt. :)
Det andra pysslet har en väninna till mig gjort, hon har nog lagt ner en hel del tid på det. Hon har vikt 20 kronors sedlar till små svanar, tycker jag det ser ut som. Hur fint och pilligt som helst. :)
Kolla in det, jag säger bara wow!
Ja, det var nog allt för mig för den här gången.
Förresten, jag lägger in en bild imorgon, på ett kort som jag gjorde idag till min kompis Veros, mamma, som födelsedagskort. Hoppas hon blir nöjd. :) (Jag kan ju inte lägga in den innan hennes födelsedag, hihi)

Kram och god natt på er allihopa som är in här och checkar läget.
Hasta luego!
Jag säger bara: ÄNTLIGEN FREDAG! Hurra:)
Imorgon får man sova ut, det behövs verkligen känner jag. Men ingen rast ingen ro, jag har jouren på jobbet imorgon, men det tar jag när jag har vaknat(ska sova ut) och ätit frukost och varit ut med hunden, DÅ åker jag iväg en sväng. Jag har inte så långt till jobbet, det är ca 15 km, så det är inga problem.
Fredagkväll, då har vi bastukväll här hemma, brorsan med tjej ska också komma. Ska bli så skönt med sauna.;) Men före det, då har fru Eriksson krävt att få pizza från Stop 76, en kebabpizza,mmm.;)
Jag önskar Er alla en riktigt trevlig fredag!
Kram Teija

onsdag 22 oktober 2008

Ett sista inlägg bara, såhär innan jag hoppar i säng, jag såg att jag hade fått mitt kort publicerat i bloggen, Veckans skiss. Gud va roligt, :D
Gå in där och kolla, vetja. hihi.
Godnatt igen ;)
Jodå, ett par kort fick jag till ikväll, men jag måste säga att det första var det riktigt trögt med, (det gröna kortet), men när jag väl hade gjort det så började fantasin flöda, i alla fall i färger.:) Det andra kortet blev nästan lika som Luciaflickan, men andra färger. Skapad, efter samma skiss.:)
På det ljusa kortet har jag satt 3D kuddar under jultruddelutten och stjärnan. Bara för att det inte ska bli så himla platt.
På det gröna så sitter det 3D kuddar under tomtepojken.

Nej, nu ska jag hoppa i bingen och läsa min nya engelska pysseltidning, som jag
inhandlade idag. Har väntat på den i en månad nu. hihi
God Natt på er allihopa!
Kram Kram
Ja ni kära vänner, jag har inte uppdaterat på ett par dar, har fått lite gliringar om det,;) jag har haft fullt upp med lite andra saker. Tids nog så kommer det att visa sig här, vad det är.
Kanske att jag kommer in med nåt lite senare ikväll, när vardagssysslorna är utförda. :)
Kram så länge!

söndag 19 oktober 2008


Gjorde ett julkort till, fick inspiration när jag var in på Veckans skiss. Mailade iväg bilden på kortet, det skulle vara inskickat senast imorgon. Sen på torsdag får man se vilka kort dom valt, för att läggas ut på deras blogg. Varje vecka kommer det en ny skiss. Spännande!

Söndag idag, helgen är till ända, :( och jag måste säga att det känns lite tungt idag, måste vara tjejmiddagen och öltältet som är orsaken.;) Har inte gjort många knop idag. Har gjort ett julkort i allafall. Få se om det blir nåt mer skapat idag, man kanske piggnar till på kvällskvisten och gör ett ryck.
Ha det bra så länge!

Kram Kram