lördag 1 november 2008

En närbild på Edwin (Magnoliastämpel)
Det här blev kvällens knåp. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att få till det med ordningen på korten, när jag lägger in dem på bloggen, helt omöjligt att få dom på rad, uppifrån och ner. Eller så är det jag som inte fattar hur jag ska göra.
Fast, när dom kommer ut på bloggen så ligger dom ju på rad, ???? konstigt.
Ja, i vilket fall som helst så blev det inte så mycket använt av dom nya papprena, bara texten bakom Edwin är från de nya, men imorgon lär det bli för då kommer min kompis K, och vi ska ta igen det vi inte kunde i början av veckan, pga frosten.

Lilla Tilda(Magnoliastämpel)
Dagens inköp ser du här.
Nyligen hemkommen från mässan i Västerås, resan dit och hem gick jättebra, vädret var helt underbart, strålande sol, kunde inte bli bättre.:) väglaget var också bra. Vi hann komma därifrån innan det började skymma och det var ju skönt det, tycker inte om att köra bil i mörker och då allra värst när det är sk räcken. usch!
Det var otroligt mycket kvinnor på mässan,emellanåt var det svårt att komma fram för att handla, man fick som kryssa sig fram.
Men nu så är vi i hemma i allafall, glada men kanske några spänn fattigare:)
herregud, det är ju mässa i Kista nästa lördag, som jag ska gå på, då lär väl dom sista slantarna flyga sin kos.;)
Nej, nu ska försöka knåpa ihop ett julkort av mina nya papper.:)

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

fredag 31 oktober 2008

Ett kort som jag gjorde igår, stämpel har jag köpt på ScrapLyckan, det är deras egen designade stämpel. Den är hur gullig som helst.

torsdag 30 oktober 2008

Så här blev kortet som jag gjorde till min kompis. Enda önskemål hon hade var att det skulle vara hjärtan på kortet, så det blev några stycken. :)
Snart ska vi iväg på födelsedagsfika, såg att frun hade gjort en smarrig kaka.mums, mums.

Nu är det bara 1 dag kvar tills vi ska till Västerås på mässa, jippi. Du M, du har väl putsat guldkortet så att det funkar på lördag. ;) för här ska handlas. hihi
Nä, nu ska jag fortsätta med mina julkort en liten stund till, H kommer väl hem om en stund och då ska vi iväg, han är och lägger om till vinterdäck. Vill inte sitta och åka med sommardäck på, när det vankas kallt och snö.

På återseende! :)

onsdag 29 oktober 2008

Kväller..


Det har inte blivit så väldans avancerad pyssel ikväll, fick ihop 3 st julkort i A6 format. Men förhoppningsvis blir det lite annat imorgon.
Har haft ett par väninnor på fika nu på kvällen och jag måste säga att det är så roligt att dom blev nöjda med korten jag gjort till dem, men innan dom kom så hann jag även leka frisör åt brorsan och minsta grabben, det var ena långhåriga typer. ;) men nu så är dom så stiliga, minsann. :)

Ja, det var nog allt från mig ikväll.

God Natt!

och ni, Var rädda om varann!

Kram Teija

tisdag 28 oktober 2008

Hjälp...





..nu har jag handlat igen. Såg att Magnolia hade kommit ut med nya stämplar, och tusan, jag kunde inte motstå dessa små raringar. :) Jag köpte dessa 4 små underbara barn. Nu får vi se hur lång tid det tar innan dom dimper ner hos mig. :)
Bilderna har jag lånat från Magnolia.

Nu är det bingen som gäller, God natt på er allihopa.

Kram Teija

Tjena Hallå!

Nyss hemkommen från jobbet, och nu så ska det lagas middag, hamburgare
har yngsta grabben beställt, så det är bara till att steka på några stycken.
Sen blir det pyssla av, hade fått ett paket idag, jippiii, men jag blir nog först tvungen
att dra igång tvättmaskinen, för tvätterskan verkar ha tagit semester ;) så då får
jag göra det själv.
Nä, nu måste jag kila. Kanske att jag kikar in ikväll, om jag har nåt vettigt att skriva vill säga. ;)

Ciao!

måndag 27 oktober 2008

En färdig...

Nu är ett utav korten färdigt. Vad tror du Sus? Duger det?
Tyvärr, så jag fick pyssla ensam :( min pysselkompis kunde inte komma ikväll. Tråkigt. Men vi tar igen det en annan gång.:)

P.S Jag blev tvungen att smocka i mig Brownien själv. ;)
Vero, ditt kort kommer också, men kanske inte ikväll. :)

På återseende!

Kram Teija

Japp...

..då var det måndag igen. Huj, va helgerna går fort. Igår så möblerade jag om inne på mitt pysselrum, flyttade lite hyllor och satte upp en ny. Behöver ha lite ordning inför framtiden.
Jag saknar förvaring för alla mina scrap papper, som det är nu så ligger dom på en lång hylla, förvisso så har jag full koll på färgerna och det tycker jag är bra, men dom tar onödig plats.
Är det nån som vet var man kan få tag på pappersförvaring till 30x30 cm papper?

Snart kommer min arbetskompis, och vi ska sitta och pyssla. Det kommer att bli kort för min del, jag har fått 2 beställningar, men den här gången är det inga julkort. ;)
Jag kommer att lägga in en bild under kvällens gång, i allfall det ena.

Hasta luego!