lördag 18 oktober 2008







Det har tydligen varit riktigt kallt inatt, men vädret idag har varit riktigt vackert.
I morse var mina killar riktigt duktiga, som krattade upp en hel del äpplen från marken och körde dom till skogs.
Idag har vi varit på bandymatch i Almunge med äldsta grabben, dom vann med 12-2. Bra spelat av killarna.
Har hunnit med ett pyssel idag, faktiskt. Av texten att döma på bilden, så vet man ju vad det ska vara till :) Har påbörjat ett annat pyssel i morse, vi får se när jag får det klart.
Har jättemycket idéer i huvudet, men ack så svårt att få tiden att räcka till.
Klockan 18 ikväll ska jag på ytterligare en tjejmiddag, ska bli kul. :) så just nu sitter jag med blekmedel i håret, och jag hoppas verkligen att det blir riktigt ljust och inte pippigult. :D

Jag önskar er alla, en riktigt trevlig lördagkväll. Det tänker jag ha i allafall. ;)

fredag 17 oktober 2008

God eftermiddag


Äntligen fredag, förvisso har jag inte haft en lång arbetsvecka för jag har ju varit hemma med lillgrabben i två dar, men det är alltid lika skönt med fredag.
Nu såg jag att jag fanns med på Pyblo.se, kul, kul. :)
Ikväll blir det inge pyssel för min del. Ska åka till en sommarstuga vid havet, med tjejerna från jobbet, där ska ätas god mat och drickas lite vin. Kommer väl hem på nattkröken, lagom rund under fötterna, och då är det definitivt ingen idé att pyssla.;) Det kommer nog inte bli någon pyssel imorgon heller, ska iväg på morgonen på bandymatch och på kvällen är det en annan tjejmiddag, så blir det nåt pyssel, så blir det på söndag.
Jag kan ju visa kortet jag har gjort till vår arbetskompis, som står för tillagningen av middagen.

Hoppas ni får en trevlig fredag! Och var rädda om varandra.

torsdag 16 oktober 2008




Oj, så kreativ jag har varit idag ;) Jag har gjort 3 st julkort, med papper som jag beställt från Forma Hantverk. Fick ett mail ifrån dom, där dom ville ha flera med i DT:et. Så nu tänker jag skicka iväg dessa tre alster jag gjort och så får vi se vart det bär av. Det blir ju en liten tävling, kan tänka mig att det många som skickar in sina bidrag. Man får ju hoppas på det bästa.
Jag har även skickat ett mail, om att få vara med i Pyblo.se, vi får se hur det går.
God natt på er därute, här kommer bilder på mina alster från ikväll.
Kram

Det här är det jag har gjort idag, hittade ett jätteroligt sätt att "pimpa upp" Post it häften. Dom ser ju så tråkiga ut och sen brukar det vara svårt att hitta på dom när man ska ha dem, jag har det i alla fall.;) Man lär ju ha det mest coolaste Post it häftet på jobbet.


När jag ändå var i farten så blev det ett till. ;)

Några kloka ord...



onsdag 15 oktober 2008

Här kommer några bilder på det jag gjort idag. Pojken och flickan är mina nya Magnoliastämplar. Nu tänker jag ge upp skapandet för ikväll.
Ska gå och umgås med gubben, som kom hem för stund sen, efter att ha varit i Stockholm sen igår morse. Och se om det möjligtvis går att gosa med barnen.;) Dom brukar ha fullt upp med annat för det mesta, fasiken det är ju inga småbarn vi har längre.

Nä, godnatt på er därute,vi hörs säkert av imorgon.
Kram Teija



Idag är jag hemma med "gullungen", för han hostade så förfärligt igår när han hade gått och lagt sig, stackarn. Han har klagat på att han har ont i halsen och att han är hostig.
Faktiskt så har jag hunnit göra några enkla julkort, det har hittills blivit 3 st, dom är lite mindre än dom korten jag brukar göra, måttet på senaste är 10,5x15 cm, då passar dom i ett vanligt kuvert.
Bilder kommer nog under dagen.

Trevlig eftermiddag på Er, och på återseende. :)

tisdag 14 oktober 2008

1:a

november, då bär det av till Västerås med min kompis Marie, vi ska gå på Stämpel och scrapmässa, Vi ska gå omkring där en hel dag och bara mysa, och vi kommer säkert att handla ihjäl oss.;) Men jag måste spara lite pengar till Symässan i Kista, för jag ska dit med morsan den 8 nov, tror jag det är. Där har dom också en massa korttillverkningstillbehör.
God natt på er därute.


Kvällens knåp blev en lite låda för julkort, som jag hittade på en sida som heter Stampin'Academy, det finns hur mycket roligt som helst på den sidan. Stämpeln jag har använt här, är den av dom nya från Magnolia. Ska börja på ett kort nu tänkte jag, fast det blir inget julkort den här gången, men allra först måste jag få i säng minsta grabben.

Dagens paket.


Oj, oj, så trött jag är idag. Har varit på en Rit och mät teknikskurs i dag, hela dan sitta och lyssna på en karl som pratade i ett. Mot slutet fick vi i alla fall göra lite praktiska övningar, det var tur det annars hade vi väl somnat hela bunten.:)
Så det var, så skönt att få sluta för dan,redan vid halv fyra. Det positiva i att komma hem idag var att jag hade ett paket i brevlådan, naturligtvis med lite julpapper och annat smått och gott.
Men jag får se om jag får något gjort ikväll, för som sagt var så är jag trött i skallen idag och då brukar idéerna sitta långt inne.

Önskar Er alla en trevlig kväll!

måndag 13 oktober 2008


Här är kvällens alster jag knåpat ihop.

Tack och godnatt för mig.

Äntligen..


så kom mitt kära paket, eller rättare sagt det var två paket och jag väntar på ett tredje som säkert kommer imorgon. hihi.
Dagens skörd ser ut såhär.
Nu kan jag göra några julkort, hurra!

söndag 12 oktober 2008

Ännu en vacker orkideé


fick jag av Vero ikväll, måste bara sätta in en närbild på själva blomman, för jag tycker den ser ut som en ängel. Tack Vero!
Brorsan var även över, och jag fick en drös med trisslotter, som tyvärr inte gav nån vinst, men vad gör det. Glad är jag ändå.:) Tack brorsan och Maja!

Ett STORT tack...

till alla mina vänner som har grattat mig idag. Det värmer i hjärtat.
Många kramar till er.

Proppmätt


Hemkomna från svärföräldrarna, åt hur mycket smörgåstårta som helst. Den var jättegod, svärmor hade köpt den på Adas kaffestuga. Present och blomma fick jag också.
Svärmor tyckte att hon hade nött på min strykbräda så mycket, när hon var här som barnvakt 1vecka, medans vi låg på playan i Turkiet. Så hon hade köpt ett nytt överdrag till strykbrädan, som glittrar som bara den. Nu blir jag ju tvungen att stryka lite oftare.;)

Hipp Hipp Hurra! Idag fyller jag år. Blev uppvaktad av make och barn, dom sjöng för mig och hade blommor och kaffe och ett wienerbröd med sig in i sovrummet. Hurra för dom.
Idag ska det ätas smörgåstårta hemma hos svärmor och svärfar. Smarrigt.

På återseende!